GREGOR, d.o.o. Glavna Stran
English Language


Novice in Novosti Datoteke za Prenos Stiki z Obiskovalci WACOM Intuos 2 serija Graficne table Vhodne naprave
Intuos 2 Serija

Intuos 2 Designer pero -- 14.0151.0 mm (17 g)

Fotografija Intuos 2 Designer peresa

Poleg oblikovno dovrsenega aluminijevega izgleda, sta za Intuos 2 Designer pero znacilna tudi konica, ki se odzove ze ob rahlem dotiku ter mehko in izredno udobno gumirano drzalo, ki omogoca vecje udobje, ucinek in nadzor.

Pero ima na pritisk obcutljivo konico ter dvojni stranski gumb. Ob pomoci dodatnega gumiranega drzala ga lahko uporabljamo tudi brez stranskega gumba. Razpon moci pritiska peresa je od 30 do 400 gramov.

Intuos 2 Grip pero -- 14.0160.0 mm (17 g)

Fotografija Intuos 2 Grip peresa

Intuos 2 Grip pero predstavlja izredno naravno prostorocno orodje, ki ga odlikujejo siroko, ergonomsko gumirano drzalo, optimalna teza, ravnotezje ter izredna obcutljivost na pritisk in nagib. Utrujenosti ne bomo obcutili tudi ob zelo pogosti rabi.

Pero ima na pritisk obcutljivo konico in radirko ter dvojni stranski gumb. Ob pomoci dodatnega gumiranega drzala ga lahko uporabljamo tudi brez stranskega gumba. Razpon moci pritiska peresa je od 30 do 400 gramov.

Intuos 2 Airbrush pero -- 32.6162.538.5 mm (24 g)

Fotografija Intuos 2 Airbrush peresa

Kot zgled pri oblikovanju in zasnovi Intuos 2 Airbrush peresa je sluzilo pravo airbrush orodje klasicnega umetnika. Pero ima poleg nastavljivega stranskega gumba in vrtljivega kolesca, se konico na prednjem in radirko na zadnjem delu, ki sta obcutljivi na pritisk in nagib.

Uporaba vrtljivega kolesca, s 1024 stopnjami, omogoca nadzor nad stevilnimi dodatnimi moznostmi, kot so doziranje crnil, velikost sob ali prosojnost barv. Razpon moci pritiska peresa je od 30 do 400 gramov.

Intuos 2 Stroke pero -- 12.5151.0 mm (12 g)

Fotografija Intuos 2 Stroke peresa

Na pritisk in nagib obcutljivo pero je namenjeno uporabnikom, ki zelijo neposredni stik z umetniskimi potezami. Mehka konica Intuos 2 Stroke peresa se na pritisk odziva z rahlim vgrezanjem (do 1.3 mm).

Glavna podrocja uporabnosti peresa predstavljajo retusa fotografij, ilustriranje, slikovna obdelava in teksturno slikanje. Razpon moci pritiska peresa je od 30 do 400 gramov.

Intuos 2 Ink pero -- 12.5151.0 mm (12 g)

Fotografija Intuos 2 Ink peresa

Na pritisk in nagib obcutljivo pero odlikuje izmenljiva konica s crnim crnilom. Pri uporabi Intuos 2 Ink peresa so poteze uporabnikov vidne tako na papirju, kot tudi v elektronski obliki na racunalniskem zaslonu.

Pero predstavlja pravo izbiro pri prerisovanju, vnosu rokopisov, ilustriranju po predlogah in podpisovanju. Za uspesen vnos je potrebno zagotoviti, da debelina papirja na povrsini graficne table ne preseze 10 mm. Razpon moci pritiska peresa je od 30 do 400 gramov.

Intuos 2 Classic pero -- 12.2151.0 mm (13 g)

Fotografija Intuos 2 Classic peresa

Tanjse Intuos 2 Classic pero nudi povecano delovno udobje s posebnim ergonomskim oprijemom. Naravna, ergonomska oblika zmanjsuje potrebo po cvrstem stisku peresa ob uporabi mocnejsega pritiska, kar pomeni manjso obremenitev pri vecurni intenzivni rabi.

Pero ima na pritisk obcutljivo konico in radirko ter dvojni stranski gumb. Razpon moci pritiska peresa je od 30 do 400 gramov.

Intuos 2 Cursor z leco -- 66.0159.033.0 mm (75 g)

Fotografija Intuos 2 Cursorja z leco

Intuos 2 Cursor z leco je ergonomske oblike in ima pet gumbov. Prilagojen je uporabi z desno in levo roko tako pri vnosu risb in nacrtov, kot tudi ob uporabi CAD menu predlog. Posebna premicna leca, ki jo lahko poljubno prilagodimo, omogoca lagoden polozaj roke in celovit pregled po delovni predlogi.

Ker je Cursor natancen, brezzicen in za delovanje ne potrebuje baterij, predstavlja pravo vhodno napravo za CAD/CAE-aplikacije in 2D-/3D-graficna okolja.

Intuos 2 2D miska -- 68.2117.240.3 mm (100 g)

Fotografija Intuos 2 2D miske

Brezzicna Intuos 2 2D miska, ki ne uporablja kroglice, za delovanje pa ne potrebuje baterij, predstavlja pravo izbiro pri vseh opravilih namenjenih klasicni racunalniski miski.

Ergonomsko oblikovana miska je prilagojena uporabi z desno in levo roko ter ima dva gumba in vrtljivo kolesce, ki ga lahko uporabimo kot dodatni gumb. Vrtljivo kolesce s 24-imi stopnjami deluje kot krozno IntelliMouse™ kolo. Miska ne omogoca funkcije DualTrack.

Intuos 2 4D miska -- 71.0120.035.4 mm (105 g)

Fotografija Intuos 2 4D miske

Ergonomsko oblikovana, brezzicna Intuos 2 4D miska se prilega naravnemu nagibu levice in desnice. Za delovanje ne potrebuje baterij in ne uporablja kroglice.

Nastavitve in delovanje petih gumbov miske lahko loceno prilagodimo, tudi glede na posamezno programsko opremo, ki jo uporabljamo. Vrtljivo kolesce s 1024 stopnjami, ki se samo vrne v izhodiscni polozaj, omogoca stevilne dodatne moznosti, kot so listanje, povecave in pomanjsave. Miska omogoca tudi nadzor vrtenja v krogu 360 stopinj.

Nazaj na zacetek strani Copyright © 1998 GREGOR, d.o.o., Kranj.
Vse pravice pridrzane. Uporaba vsebin v kakrsnikoli obliki ni dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja avtorja.