GREGOR, d.o.o. Glavna Stran
English Language


Novice in Novosti Datoteke za Prenos Stiki z Obiskovalci WACOM Intuos 2 serija Graficne table Vhodne naprave
Intuos 2 Serija

Intuos 2 A6 -- 45 palcev (106.0127.0 mm)

Fotografija Intuos 2 A6

Dostopna graficna tabla z vsemi funkcijami, ki ne zaseda celotne delovne povrsine, posebno primerna za uporabo v domacem in manj zahtevnem poslovnem okolju, pa tudi za prostorsko osvescene uporabnike. Vkljucuje Intuos 2 Grip pero, Intuos 2 2D misko, podstavek za pero, CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom ter Painter Classic aplikacijsko programsko opremo s penPalette orodji.

Model Intuos 2 A6 ima prosojno prevleko in menu gumbe v vrsti, ki jih ni moc zamenjati. Locljivost znasa 2540 dpi (pik na palec) z natancnostjo 0.25 mm. Model ne omogoca funkcije DualTrack in obmocja QuickPoint Area.

Intuos 2 A5 -- 68 palcev (162.4203.2 mm)

Fotografija Intuos 2 A5

Popolnoma prilagodljiva graficna tabla z izjemnim razmerjem med zmoznostmi, velikostjo in funkcijami. Vkljucuje Intuos 2 Grip pero, Intuos 2 2D misko, podstavek za pero in tablo, CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom ter Painter Classic aplikacijsko programsko opremo s penPalette orodji.

Model Intuos 2 A5 ima prosojno prevleko in menu gumbe v vrsti, ki jih lahko zamenjamo. Locljivost znasa 2540 dpi (pik na palec) z natancnostjo 0.25 mm. Model omogoca funkcijo DualTrack, ne omogoca pa obmocja QuickPoint Area.

Intuos 2 A4 Regular -- 912 palcev (240.6304.8 mm)

Fotografija Intuos 2 A4 Regular

Prava velikost, ki profesionalnim uporabnikom omogoca celovit nadzor nad delovno povrsino in razmerje 1:1 pri celostranskem delu. Tabla je popolnoma prilagodljiva vsem graficnim opravilom in vkljucuje Intuos 2 Grip pero, Intuos 2 4D misko, podstavek za pero in tablo, CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom ter Painter Classic aplikacijsko programsko opremo s penPalette orodji.

Model Intuos 2 A4 Regular ima prosojno prevleko in menu gumbe v vrsti, ki jih lahko zamenjamo. Locljivost znasa 2540 dpi (pik na palec) z natancnostjo 0.25 mm. Model omogoca funkcijo DualTrack in obmocje QuickPoint Area.

Intuos 2 A4 Oversize -- 1212 palcev (316.8304.8 mm)

Fotografija Intuos 2 A4 Oversize

Klasicna velikost za industrijsko oblikovanje, pripravo za tisk, CAD in modeliranje. Graficna konfiguracija vkljucuje Intuos 2 Grip pero, Intuos 2 4D misko, podstavek za pero, CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom ter Painter Classic aplikacijsko programsko opremo s penPalette orodji.

CAD konfiguracija vkljucuje Intuos 2 Cursor z leco ter CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom.

Model Intuos 2 A4 Oversize ima prosojno prevleko in menu gumbe v vrsti, ki jih lahko zamenjamo. Locljivost znasa 2540 dpi (pik na palec) z natancnostjo 0.15 mm. Model omogoca funkcijo DualTrack in obmocje QuickPoint Area.

Intuos 2 A3 -- 1218 palcev (316.8457.2 mm)

Fotografija Intuos 2 A3

Popolnoma prilagodljiva graficna tabla predstavlja vrhunski sistem za vnos in je primerna za uporabo na visoko zmogljivih graficnih delovnih postajah. Graficna konfiguracija vkljucuje Intuos 2 Grip pero, Intuos 2 4D misko, podstavek za pero, CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom ter Painter Classic aplikacijsko programsko opremo s penPalette orodji.

CAD konfiguracija vkljucuje Intuos 2 Cursor z leco ter CD z gonilniki in uporabniskim prirocnikom.

Model Intuos 2 A3 ima prosojno prevleko in menu gumbe v vrsti, ki jih lahko zamenjamo. Locljivost znasa 2540 dpi (pik na palec) z natancnostjo 0.15 mm. Model omogoca funkcijo DualTrack in obmocje QuickPoint Area.

Nazaj na zacetek strani Copyright © 1998 GREGOR, d.o.o., Kranj.
Vse pravice pridrzane. Uporaba vsebin v kakrsnikoli obliki ni dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja avtorja.